Zilver Eigenschappen

De belangrijkste reden dat zilver als betaalmiddel werd gebruikt, was omdat het metaal moeilijk te verkrijgen was. Doordat mensen over het algemeen geen zilvermijn in hun achtertuin hadden, kon het voor de meeste mensen alleen verkregen worden door het te ruilen. Hierdoor werd zilver steeds meer waard.

Tegenwoordig heeft zilver nog meer eigenschappen waardoor het heel functioneel is. Zilver kan bijvoorbeeld heel goed geleiden. Hierdoor wordt het vaak gebruikt in elektronica. Zilver geleidt beter dan bijvoorbeeld het veel gebruikte koper of goud. Nog een eigenschap van zilver is dat het metaal redelijk gemakkelijk te bewerken is, in verhouding met andere metalen. Het is wel wat harder dan goud, maar in vergelijking met bijvoorbeeld echt ijzer, is zilver gemakkelijker te bewerken. Zilver wordt ook veel gebruikt in sieraden. Omdat zilver een bijzondere glans heeft, zijn zilveren sieraden zeer geliefd. Verder kan zilver goed licht weerkaatsen, tenminste… Zilver weerkaatst het licht dat we kunnen zien, ultraviolet licht weerkaatst het niet. Doordat het zilver zo goed licht weerkaatst, wordt het soms gebruikt in spiegels. Alleen in de duurdere spiegels, in de goedkopere spiegels wordt aluminium gebruikt, dit is goedkoper, en bijna net zo goed.

Vroeger werd zilver wel eens gebruikt als vulling, echter is zilver licht giftig, en daarom wordt het nu niet meer gebruikt. Wel wordt het gebruikt om kleine hoeveelheden drinkwater te zuiveren, en het is zelfs wel eens gebruikt als antibiotica. Van zilver wordt ook zilverjodide gemaakt, dit is zo fijn dat het kan worden verneveld. Hierdoor wordt mist vermindert. Doordat dit best duur is, wordt het alleen in uitzonderingssituaties gebruikt, bijvoorbeeld bij vliegvelden.

Zilver eigenschappen kunnen er voor zorgen dat u de keuze maakt voor zilver, maar het kan ook zijn dat u de zilver eigenschappen niet voordelig vindt voor u. Dan zou u altijd kunnen kiezen voor goud. Maar ook goud heeft weer zijn eigen eigenschappen, vergelijk deze daarom goed met de zilver eigenschappen en maak dan de keuze die het beste bij u past. Als u namelijk naar het buitenland op vakantie zou gaan en u zou zilver dragen en goud, dan is het beter dat u het goud thuis gaat laten. Goud is namelijk meer waard, zilver is ook wel gewild, maar mensen denken als u goud om de nek heeft hangen dat u meer geld heeft dan wie dan ook. Goud is in veel landen erg gewild, en dat is dan ook de reden dat ze mensen gaan overvallen als zij goud bij zich dragen. Daarom zijn de zilver eigenschappen een stuk beter, zilver kunt u om de nek dragen en mensen zijn hier minder op gericht omdat veel mensen zilver om de nek of de polsen dragen als kettingen of armbandjes. Neemt u daarom eens de zilver eigenschappen in u op en kiest u dan welke eigenschappen u het beste vindt. Het zal ook aan de situatie liggen die u gaat kiezen, de zilver eigenschappen komen veel beter van pas wanneer u op vakantie wilt gaan en u wilt toch sieraden om hebben. Zilver kunt u sneller terug kopen hier in de winkel omdat het meer betaalbaar is dan goud.

De zilver eigenschappen laten zien dat zilver ook meer functioneel is geworden. Het wordt namelijk ook gebruikt in de elektronica. Dit is voor veel mensen een reden om bijvoorbeeld elektronica te gaan bewaren omdat hier kleine stukjes inzitten maar u moet er goed aan denken dat de zilver eigenschappen niet echt mee wegen bij de waarde. Het gaat er namelijk om dat u geld heeft, en niet dat u een stukje elektronica heeft met een klein beetje zilver. Als u de echte zilver eigenschappen wilt merken dan moet u weten hoeveel zilver er is en wat de waarde hiervan is. Dan kunt u pas echt de zilver eigenschappen gaan bekijken en zelf gaan ervaren waarom de zilver eigenschappen voor u nuttig zijn. U moet niet elk klein stukje elektronica gaan bewaren, hier heeft u namelijk later niet zoveel aan, maar u kunt het wel om laten smelten. Haalt u overal het zilver uit dan kunt u het als een zilver klompje laten smelten en dan kunt u wel de zilver eigenschappen merken. Denkt u eens aan de geldprijzen, het gaat met de zilver eigenschappen prijzen dan wel niet zo hard als met die van het goud, maar ook hier kunt u leuke bedragen voor terug krijgen. Gaat u daarom eens kijken hoeveel zilver dat u heeft en wat de zilver eigenschappen van deze stukken zilver zijn. Neem deze goed in u op want misschien heeft u nog wel meer zilver waar u nu nog niet aan denkt. Let goed op want zilver kunt u op veel plaatsen tegen komen. U wilt toch niet alle elektronica bewaren maar puur alleen het zilver? Ga dan na wat u nog heeft staan en of dat hier de zilver eigenschappen in terug komen, als dat het geval is, dan kunt u deze zilver eigenschappen goed gaan benutten en het zilver er uit halen, de apparaten ophalen en u heeft een leuk bedrag er bij en u heeft weer plaats in de schuur!

Zilver wordt op dit moment ook nog gebruikt bij medicatie. Het gaat dan echt om hele kleine beetjes, maar het zorgt er wel voor dat de zilver eigenschappen een goede bestemming krijgen om mensen beter te maken. Veel mensen weten niet dat de zilver eigenschappen ook in medicatie voorkomen, maar het gaat dan echt om piep kleine beetjes, u kunt deze met het blote oog ook echt niet zien, zelfs met een microscoop wordt dit al erg moeilijk. De zilver eigenschappen zijn vroeger veel meer geweest dan nu, nu wordt zilver nog wel gebruikt maar niet meer voor alle handelingen als waar het vroeger voor is gebruikt. Als u meer informatie zou willen over de zilver eigenschappen kunt u altijd op een forum gaan kijken en naar ervaringen vragen van andere mensen, misschien weten zij nog andere zilver eigenschappen waar u nog niet op bent gekomen.